Skip to main content

VPHOT

Topic / Topic starter Repliessort descending Last post
Normal topic Can't Select Star on Image
by swadhwa » Thu, 08/22/2019 - 02:37
2
by swadhwa
Thu, 08/22/2019 - 21:56
Normal topic Existing comp stars are not being displayed
by pablotwa » Thu, 06/14/2018 - 16:51
2
by MZK
Thu, 06/14/2018 - 17:21
Normal topic Improving Upload and Plate Solve Processing Time ?
by B.P.Vietje » Thu, 03/05/2015 - 15:23
2
by B.P.Vietje
Thu, 03/05/2015 - 18:33
Normal topic DSLR Specs
by MTHE » Wed, 07/03/2013 - 16:43
2
by MTHE
Wed, 07/10/2013 - 14:45
Normal topic "Invalid webservice call, missing value for parameter:name"?
by EIU » Wed, 04/18/2012 - 19:20
2
by EIU
Thu, 04/19/2012 - 03:16
Normal topic VS Search
by uis01 » Sun, 11/11/2012 - 12:01
2
by wel
Wed, 11/14/2012 - 10:16
Normal topic VS Search
by polakis » Tue, 06/13/2017 - 20:19
2
by spp
Fri, 09/22/2017 - 12:52
Normal topic VSX and GVSC Don't See S Boo
by CMJA » Mon, 02/18/2013 - 21:02
2
by CMJA
Tue, 02/19/2013 - 11:05
Normal topic 2 Questions on VPhot's GENERAL EXPORT form
by Lew Cook » Tue, 03/17/2015 - 13:18
2
by Lew Cook
Tue, 03/17/2015 - 16:37
Normal topic Transformations
by sgor » Mon, 08/20/2012 - 17:01
2
by KTC
Tue, 08/21/2012 - 12:32
Normal topic VPhot Plate Solution - Important Revision
by MZK » Sat, 07/25/2015 - 12:34
2
by SGEO
Sat, 07/25/2015 - 17:37
Normal topic instrumental magnitudes in VPHOT
by SNH01 » Wed, 08/17/2011 - 05:54
2
by SNH01
Wed, 08/17/2011 - 10:45
Normal topic VPHOT Upload issues
by VAastro » Tue, 04/03/2018 - 09:41
2
by VAastro
Tue, 04/03/2018 - 15:26
Normal topic Stuck 9/8/14
by TCB168 » Sat, 08/09/2014 - 01:29
2
by kge
Sat, 08/09/2014 - 04:36
Normal topic Telescope identifier exists
by peter.ilas » Fri, 07/22/2016 - 16:02
2
by peter.ilas
Sat, 07/30/2016 - 09:17
Normal topic Missing AUID
by rcweir » Sun, 10/05/2014 - 19:36
2
by Sebastian Otero
Sun, 10/05/2014 - 22:16
Normal topic Load AAVSO Comp Failure
by MZK » Thu, 08/27/2015 - 21:53
2
by WGR
Sat, 08/29/2015 - 05:19
Normal topic Deleting sequences
by LMJ » Fri, 08/26/2011 - 21:23
2
by kge
Sun, 08/28/2011 - 16:08
Normal topic Problem Adding a New Scope
by mgw » Thu, 12/13/2012 - 11:52
2
by mgw
Sat, 12/15/2012 - 11:42
Normal topic Processing Error
by mgw » Wed, 06/20/2012 - 20:41
2
by kge
Thu, 06/21/2012 - 06:49
Normal topic Time Series doesn't correctly assign B mag values
by HJZ » Thu, 06/23/2011 - 13:27
2
by HJZ
Fri, 06/24/2011 - 11:35
Normal topic Misplaced target apertures in mid-run on a time series
by Ed Wiley_WEY » Wed, 08/28/2019 - 23:23
2
by Ed Wiley_WEY
Thu, 08/29/2019 - 20:28
Normal topic Sharing sequences?
by spp » Mon, 05/09/2016 - 17:35
2
by spp
Tue, 05/10/2016 - 21:13
Normal topic Unable to link itelescope account to VPHOT
by sjohns » Thu, 08/16/2012 - 16:36
2
by sjohns
Fri, 08/17/2012 - 07:24
Normal topic Problems uploading file - missing comma?
by LMN » Sat, 05/09/2020 - 14:21
2
by LMN
Sat, 05/09/2020 - 15:32
New posts
No new posts
Hot topic with new posts
Hot topic without new posts
Sticky topic
Locked topic
AAVSO 49 Bay State Rd. Cambridge, MA 02138 aavso@aavso.org 617-354-0484