Skip to main content

Time Series Analysis Has no Graphs

The membership database is currently undergoing upgrading/testing. Web functions that involve an interface with the member database (webobs, etc.) may experience intermittent problems. We hope to have this issue resolved within 24 hours (by 5pm Eastern Time on October 1st or 12:00 UT). Thank you for your patience.
Huisache's picture
Huisache
Offline
Joined: 2011-05-02

Hi, When doing a Time Series Analysis No Graphs Show up in the analysis page, just an Icon where a graph should be. Using Chrome also same in Firefox.
Ramey

Time Series graph
MZK's picture
MZK
Offline
Joined: 2010-07-23

There should be a moving bar which shows percent of completion during time series execution.

The graph that previously showed the light curve as time series was run has been deactivated to help vphot run faster. A complete light curve does show up at end of time series (100% complete).

I just ran a time series via firefox and this is what happened.

Is this what you are referring to?

 

Time Series Graph
MZK's picture
MZK
Offline
Joined: 2010-07-23

AHH, I read your question more carefully. When you went to the results page, you did not see the many graphs??

I just ran a time series via firefox and I did see all the graphs.

If you try today, do you see the same result?

Time Series Graphs
Huisache's picture
Huisache
Offline
Joined: 2011-05-02

Thanks for your post. I just ran it, same results. Eight ? Marks where the graphs should be. I do have a slow Internet connection, Satelite, could that be the cause?

Time Series Graphs
kge's picture
kge
Offline
Joined: 2010-07-19

That is very strange. I have checked your time series and it works fine when I view the results.

What do you get if you open the time series from the Analysis Log?

Geir

Time Series Graphs
Huisache's picture
Huisache
Offline
Joined: 2011-05-02

Problem solved, It is the Connectrion Speed. I ran the Time Series on DSL and it works Fine. I wouldn't have thought it was just the download speed.

AAVSO 49 Bay State Rd. Cambridge, MA 02138 aavso@aavso.org 617-354-0484